Šamorín Cup U7 | 08.05.2024

V stredu 8. mája sa na štadióne v Pomlé odohral turnaj kategórie U7 Šamorín Cup, ktorý priniesol mladým futbalistom a futbalistkám veľa zážitkov.

Turnaj sa konal za výdatnej podpory rodičov a trénerov, ktorí vytvorili pre deti skvelú atmosféru plnú povzbudzovania a radosti z hry. V turnaji nešlo o výsledky ale o celkový zážitok z hry.

Mladí šamorínčania a šamorínčanky predviedli na ihrisku fantastické výkony. Svojou húževnatosťou, odhodlaním spravili radosť trénerom ale aj povzbudzujúcim rodičom. Ich nadšenie a radosť z hry boli nákazlivé a strhli so sebou aj všetkých fanúšikov na tribúne.
Po záverečných hvizdoch sa na tvárach detí prejavila hrdosť a radosť z hry. S hrdosťou si nádejné futbalistky a futbalisti prevzali medaile a trofeje, ktoré im budú pripomínať tento úžasný deň.
Chceme sa touto cestou poďakovať všetkým rodičom, trénerom a fanúšikom za ich účasť a podporu. Vďaka nim sa turnaj stal pre naše deti nezabudnuteľným zážitkom a ukázal im, aká krásna a zábavná môže byť futbalová hra.
Gratulujeme mladým futbalistom a futbalistkám ŠTK Šamorín k skvelým výkonom.
V stredu 8. mája sa na štadióne v Pomlé odohral turnaj kategórie U7 Šamorín Cup, ktorý priniesol mladým futbalistom a...
Uverejnil používateľ FC ŠTK Šamorín-Mládež IFI Youth Štvrtok 9. mája 2024
Autor: Redakce
Sdielať článok

Prípravka U10 sa chystá na prestížny turnaj v Budapešti!

Mladí futbalisti z prípravky ŠTK Šamorín U10 sa dnes vydávajú na cestu do Budapešti, kde sa zúčastnia medzinárodného turnaja Budapest Youth Cup.

U10

Z nášho fanshopu